Förberedelser hemma

Hemma hos Rebecca och Emil möttes vi för Rebeccas förberedelser. Vid nästan alla bröllop jag fotograferat kan man nästan ta på känslorna, det kunde jag även göra idag. Pirr och stök blandas med bubblor och förväntan.


Det hade varit ösregn i flera dagar så vi alla var nervösa. Men dagen till ära fick vi helt magiskt väder, om än lite blåsigt.

Vigsel i solberga kyrka


Porträtt vid havet

Jag älskar havet, men jag älskar inte blåst. Även om det bidrar med dramatik bidrar det även med hår överallt och fladdrande klänningar, åt fel håll. Däremot var denna platsen något alldeles speciellt. För precis hit, hade Rebeccas släkt varit tidigare och fotograferats. Därför ville hon att även bilderna från bröllopet skulle vara tagna här.

Middag på Jörlanda gården

Festen och middagen hölls i en enklare lokal som verkligen skrek Rebecca. På den lilla tiden vi hunnit umgås kunde jag känna hur lokalen blivit dränkt i deras personlighet, och alla som var där var så otroligt glada för deras skull. Jag älskar magiska platser, men vet ni vad jag tycker om ännu mer? Människor. Det är inte platserna det ligger i, det är människorna. Det är något jag tar med mig från detta bröllopet, för människorna gjorde verkligen platsen.

Världens längsta fest

Tiden gick och människorna kunde varken få nog av varandra eller av brudparet. Mina fötter hade däremot fått nog efter 11 timmar. Det var dags att dra sig hemåt när det närmade sig fest, men lite av festen hann jag allt fånga, om än bara lite.