moderskapsfotograf i alingsås

Varför älskar jag moderskap?

För mig är moderskap väldigt viktigt. Inte minst älskar jag att kunna se tillbaka på händelser. Jag har lärt mig att livet inte händer igen, därför tycker jag det är extra viktigt att skapa minnen som man kan se tillbaka på. Det finns ingen knapp att spola tillbaka på och man får faktiskt bara uppleva saker en gång. Därför tycker jag det är så viktigt att föreviga den lilla människan som sparkat mot dina revben i månader och som faktiskt vuxit inom dig. Därför gör jag fotograferingar med barnet på både insidan och utsidan.

Tillsammans skapar vi en upplevelse

Jag vill inte bara att vi skall träffas för att ta kort, jag vill skapa en upplevelse för dig och din familj. För mig är det så viktigt att detta blir ett minne för livet och något ni vill göra om igen. Tillsammans skapar vi bilder där du kan minnas den lilla flickan som alltid drog dig i kjolen och som följde dig överallt.

Att bli fotad av Elsa var en fröjd! Utan tidigare modellerfarenhet kändes det nervöst inför vår fotografering, men med Elsas entusiasm och trygghet var min oro som bortblåst. Elsa är inkännande, tydlig i sin kommunikation och otroligt proffsig!


Tack för en helt magisk fotografering!


Linnea

Borén

Det är aldrig försent

Jag vet att det kan kännas tråkigt att du kanske aldrig tog riktigt bra bilder på dig och magen. Men vet du vad? Det är aldrig för sent! Bilderna utanför magen är precis lika mycket värda och det kan man göra exakt när som helst.