Bröllopsfotograf i Alingsås

-och resten av världen

Skall ni gifta er?

DET SKALL SÅKLART FIRAS & FÖREVIGAS!

Jag är kär i kärleken och känslan ett bröllop ger. Det är er speciella dag och jag vill hjälpa er att göra den magisk, men framförallt hjälpa er att minnas er dag. När ni bestämt datum, plats och hur ni vill ha ert bröllop behöver ni bestämma er för om ni skall ha fotograf och/eller videograf. Det är en stor investering och är en stor del av budgeten i bröllopet. Men viktigt för många. Jag vill passa in i alla olika plånböcker och har därför skapat ett paket som kan anpassas till de flesta. 

VEM STÅR BAKOM KAMERAN?

Jag heter Elsa och är född på slutet av 90-talet. Jag har alltid uppskattat att föreviga minnen och alltid älskat att se tillbaka på vissa perioder i livet eller speciella händelser. Jag vill fånga ert bröllop dokumentärt, precis så som det är. Jag försöker därför alltid vara som en fluga på väggen som följer med hela dagen för att ni skall kunna se tillbaka på er dag, för resten av livet.

Bilderna blev så fina! Du var osynlig, man tänkte inte på att det smög omkring en fotograf vilket i sin tur ledde till många naturliga bilder. Det var även så lyxigt att ha med dig hela dagen!


Maja & Mattias

Fredman


Elsa är helt fantastisk att ha med sig under sin bröllopsdag. Hon gav oss många skratt och bra direktiv och guidning. Elsa är så flexibel och lätt att sammarbeta med vilket gjorde hela dagen helt fantastisk!


Rebecca & Emil

Carlsson


Säger bara WOW! Elsa är inte bara en underbar människa och härlig att ha att göra med, utan dessutom en otroligt duktig och professionell fotograf! Vi är SÅ tacksamma och nöjda!Nina & Emil

Kvarnström

Er Investering

Mitt paket börjar på 3 timmar, sedan lägger ni till så många timmar som ni önskar hänga med mig.

Fotograf

-FRÅN 3 TIMMAR


FRÅN
15 000:-

2000kr/extra timme


digitalt UPPSTARTSMÖTE

 -För att se om vi är en perfect match


BRÖLLOPSMAGASIN & AVTAL

-för extra vägledning & trygghet.


 DIGITALT MÖTE & KONSULTATION INFÖR BRÖLLOPET

-för att lära känna varandra och planera inför er dag


 KONTINUERLIG KONTAKT & GUIDNING

-om ni skulle behöver hjälp eller bollplank i planeringen.


RESA & LOGI INOM SVERIGE


 ALLA LYCKADE BILDER FRÅN ER STORA DAG

-både högupplöst och anpassat för webb & sociala medier


FINE ART PRINTS

-En fine art print 30x40cm och 12 fine art print's i 10x15 cm.BONUS!

Fotoalbum värde 4000KR

20x20 cm fotoalbum med 20 uppslag.

Videograf

FRÅN 3 TIMMAR


FRÅN
20 000:-

2000kr/extra timme


DIGITALT UPPSTARTSMÖTE

 -För att se om vi är en perfect match


BRÖLLOPSMAGASIN & AVTAL

-för extra vägledning & trygghet.


 DIGITALT MÖTE & KONSULTATION INFÖR BRÖLLOPET

-för att lära känna varandra och planera inför er dag


 KONTINUERLIG KONTAKT & GUIDNING

-om ni skulle behöver hjälp eller bollplank i planeringen.


RESA & LOGI INOM SVERIGE


En teaser från er dag

Cirka 2-4 minuter lång


EN LÅNGFILM FRÅN ER DAG

-Filmens längd beror på hur länge ni bokar migVill ni ha både fotograf och videograf?

Tycker ni om min stil och vill att jag gör båda delarna? Bokar ni mig för att leverera både foto och film får ni 15% på mina ordinarie priser. Jag fotograferar och filmer inte samtidigt, men har mängder av duktiga kollegor som jag gärna tar med mig. Ni bokar båda delarna genom mig, jag klipper och redigerar allt oberoende av vem som fotograferar eller filmar.


Vad ingår?


12 timmar


Fotograf & videograf


minst 750 digitala bilder


En highlight film


En långfilm


2 personer på plats


Resa och logi inom Sverige


FOTOALBUM & FINE ART PRINTS


60 000 :-

ord. pris 33 000 +38 000 = 71 000:-Destinationsbröllop?

Dagsfest, grillmiddag, vigsel, bröllopsfest & brunch?


Låter det precis som er planering? Snälla, ta med mig!!


Planerar ni ett flerdagars bröllop på något trevligt ställe i Sverige eller Europa? Jag ger lite extra schysta priser om ni vil hänga med mig hela helgen! Och jag lovar, ni kommer inte ångra er. Dock skiljer priset lite på vart i världen vi ska någonstans och hur länge jag får hänga med.

Gratis introduktion

Är ni inte säkra på om jag är den rätta fotografen för er? Jag introducerar mig gärna för er och berättar mer om mitt koncept för att ni skall förstå enklare. Genom kommunikation kan vi tillsammans klargöra vad ni söker och vad jag erbjuder. Fyll i formuläret längst ner så återkommer jag till er så fort jag kan. 

Vi vill ha med dig, hur gör vi nu?

Bokningsförfrågan

Har ni kikat runt här lite och tror jag är rätt fotograf för er ? Magiskt! Fyll i formuläret längst ned på sidan så jag får veta om att ni finns!

Videomöte

Jag har alltid ett möte med mina brudpar innan de bokar. Antingen möts vi över zoom eller telefon för att se om vi är en perfekt match!

Är vi en perfekt match?

Magiskt! Vi kommer ha det så roligt. Det är nu själva bokningsprocesses startar. Vi skriver avtal tillsammans och ni betalar bokningsavgiften så är jag er!

Vad händer sen?

Planering

&

förberedelser

Ni planerar er dag, precis så som ni vill ha den. Jag kommer ofta och gärna med tips och idéer, men anpassar mig alltid helt efter er. Jag finns alltid tillgänglig för att bolla idéer gällande allt möjligt som rör ert bröllop!

Konsultation

&

fotografering

Vi bokar en tid för ett möte där vi träffas. Om ni valt till en provfotografering gör vi även den nu. Vi hinner kika igenom hur ni vill ha det på er stora dag och ni hinner känna av hur det är att stå framför just min kamera.


Genomförande

&

leverans

Er stora dag är här och jag får äran att hänga med! Vi genomför dagen så som vi planerat och i det omfång vi kommit överens om. Ni får en tjuvkik på ca 20 bilder dagen efter bröllopet. Ca 5-6 veckor efter bröllopet får ni en fullständig leverans från er dag.

Fundersam över något?

Hur många timmar skall vi boka?

Välj antal timmar utefter er budget och det ni vill fånga från er dag. Det är individuellt vad man prioriterar och glöm inte av att det är er bröllopsdag! Tillsammans kikar vi på vad som ingår jag tar fram ett skräddarsytt paket för er utefter era behov.

Om ni bokar ett mindre antal timmar för att säkra ert datum kan ni senare lägga till fler timmar när det närmar sig! Vill man lägga till fler timmar och kommer på detta samma dag som bröllopet är debiterar jag 2500kr/extra timme och det går att lägga till max 3 timmar under de förutsättningarna.

Hur många bilder ingår?

Antal bilder beroende på hur många timmar jag får hänga med er. Men en bra approximation är minst 50 bilder/timme, ofta mer.

Hur skriver vi avtal?

Digitalt genom en tjänst som heter Pixieset. Då finns all information digitalt och ni kan kolla på det när det passar er. Likaså behöver vi inte frakta brev eller resa i onödan. Är det frågor kring avtalet eller villkoren är det bara att höra av sig till mig.

Hur gör vi om det är dåligt väder?

Vi tar hjälp av genomskinliga paraplyer och har en plan B som helst är inomhus. Detta diskuterar vi fram tillsammans utefter förutsättningarna på just er plats.

Hur lång tid tar det att få leveransen?

Mellan 4-8 veckor beroende på säsong. Under juli-september är det extra högt tryck och många bröllop som genomförs, och kan då ta lite längre tid. Redigering och efterbehandling av bilderna är en väldigt stor del av processen, och därför lägger jag ned extra mycket kärlek på just det.

Vad kostar det?

Det beror på hur många timmar ni önskar och om ni gör några tillval av produkter. Priset kommer stå med i kontrakten och där står även exakt vad som ingår. Produkter går att köpa till i efterhand när bilderna levererats.

Vill ni gifta er tillsammans med mig?

Ibland hamnar mina mejl i skräpposten, därför skickar jag ett sms när jag svarat på er bokningsförfrågan.