Är jag er fotograf?

Välkomna hit!

Här kan ni kika runt på bilder som jag tagit innan för att avgöra om jag är rätt fotograf för er.


Jag har försökt blanda mellan stora och små kyrkor, lite av slottsträdgårdar och lite av havets horisont. En del spöregn och en del solsken. Nedan kan ni se hur jag jobbar i alla olika förutsättningar och förhoppningsvis avgöra om jag är fotografen för er. Kan ni ändå inte bestämma er? Skicka mig ett meddelande längst ner så kan vi komma fram till det tillsammans!


Mats & Yodit

Mats & Yodit höll sin vigsel i en stor kyrka i Örebro centrum och middagen hölls på Goda rum i Kumla. Dagen bjöd på strålande sol och väldigt få moln.


Elisabeth & Daniel

Elisabeth & Daniel gifte sig i Fässberga kyrka, där Elisabeths föräldrar gifte sig en gång i tiden. Dagen bjöd på ösregn och få minuters uppehåll. Porträtten togs vid Gunnebo slott.


Nina & Emil

Ett mindre bröllop i en liten lantlig kyrka som genomfördes på en dag med strålande sol och vind i håret. Nina & Emil ville hålla det enkelt och höll festen i en mindre lokal som tillhörde en idrottsförening.


Allis & Carl-Victor

Under en dag på Nääs Fabriker fick jag föreviga Allis & Carl-Victor under regntunga moln. Förberedelser i orangeriet, porträtt i området runt fabrikerna.

Elin & Pontus

Elin & Pontus gifte sig i Grundsunds kyrka och jag var egentligen anlitad för att filma men tog tillfället i akt att fånga några bilder också!