GRAVIDFOTOGRAF I ALINGSÅS

Vem står bakom kameran?

Jag heter Elsa och är född på slutet av 90-talet. Jag har alltid uppskattat att föreviga minnen och alltid älskat att se tillbaka på vissa perioder i livet eller speciella händelser. Mitt mål under fotograferingar är att den som står framför kameran skall känna sig som dagens huvudperson.

Alla får inte uppleva en graviditet mer än en gång.


Att vara gravid är något som inte alla kan tar för givet och många får inte möjligheten att bli gravida alls. Ingen som jag träffat ångrar att de investerade i en riktig gravidfotografering. Bilderna är ett fint minne, men själva fotograferingen skapar väldigt mycket minnen från en fin upplevelse också. Min prioritet är alltid att du framför kameran skall känna dig som en drottning.


Tillsammans skapar vi minnen.


Vi fick en så fin upplevelse och blev så proffsigt bemötta av dig. Allt kändes naturligt och trots att det blåste & var väldigt kallt skapade du en fin stund med pauser och filtar. Jag och min familj är så glada att du hjälpte oss föreviga minnet av min graviditet. Tack!!


Sofia

Åkerbrand

Hela upplevelsen blev så bra med smidig kontakt och utförlig information inför fotograferingen. Elsa hade hittat en så fin plats precis efter mina önskemål. Stämningen under fotografering var avslappnad och bekväm, Elsa guidade mig med hur jag skulle stå och vart jag skulle titta vilket var skönt när man inte är van att stå framför kameran. Klänningarna jag fick välja bland var så fina och det var så roligt att föreviga magen tillsammans.


Emma

Lundell

Hur går det till?

Bokning, avtal

&

betalning


När ni vet att ni vill boka en fotografering skriver vi ett avtal på vad som ingår, hur fotograferingen skall genomföras och hur bilderna får användas av båda parterna. I samband med bokning betalas även fotograferingen, när den är betald är er bokning säkrad.

Styling

&

fotografering


Innan fotograferingen får du tillgång till min digitala garderob där du kan välja bland massor av vackra klänningar. Vi brukar hinna med ca 3-5 olika klänningar under fotograferingen. Fotograferingen genomförs sedan det datum vi bestämt.

Urval

&

leverans


När vi genomfört fotograferingen får du ett urval av bilder som jag valt ut och redigerat. Ett urval består av ca 20-30 bilder. I urvalet kan ni välja ut de bilder ni vill köpa, se prislista längre ner. När fakturan på valt bildpaket är betalt levereras bilderna digitalt.

När behöver jag boka?

Jag rekommenderar att boka så fort du vet att du vill göra en gravidfotografering hos mig! Vissa bokar redan i vecka 12 och vissa senare. Under vissa säsonger så är det högre efterfrågan än andra. Hör av dig för att kika hur många platser jag har ledigt.

VÅR

Mars till

Maj

För dig som har BF i Maj till Augusti

SOMMAR

Juni till Augusti

För dig som har BF i augusti till Oktober


HÖST

September till November

För dig som har BF i Oktober till Januari

VINTER

December till Februari

För dig som har BF i Februari till Mars

Investering


 Tillgång till mitt gravidmagasin inför fotograferingen

 Blomsterkrona efter dina önskemål

 Lån av upp till 3 exklusiva klänningar ur min garderob

60 min fotografering på 1-2 i förväg utvalda platser


1895 :-


*I priset ingår inga bilder eller produkter. Detta är för att ni inte skall behöva betala för produkter & bilder ni kanske inte vill ha.


Men, jag undrar..

Vad skall vi ha på oss?

För gravidfotograferingar har jag en gravidgarderob där du får välja fritt. Vill din partner vara med kan ni tänka på att kläderna skall passa ihop med de kläder du valt. Oftast lämpar sig enfärgat och neutrala färger för att få harmoni i bilderna. I samband med er bokning får ni en guide där det tydligt framgår hur ni förbereder er för fotograferingen.

Vart skall vi vara?

Jag kommer i förväg bestämma 1-2 platser som är optimala för fotograferingen. Jag ansvara för det och jag lovar, platserna jag väljer är alltid mycket fotovänliga!

Vad gör vi om det är dåligt väder?

Vi bokar om fotograferingen om det skulle vara dåligt väder. Det är något vi kommer överens om tillsammans. För mig är det viktigt att du får en fin upplevelse och att jag kan leverera ett resultat jag kan stå för.

Jag är obekväm framför kameran..

Lugnt, jag tar hand om det. Jag har en väldigt lekfull struktur när jag fotograferar och efter ett tag har du glömt att jag ens håller i en kamera!

Hur lång tid tar leveransen?

Ca 1-2 veckor beroende på säsong. Förstoringar kan dröja något, och levereras direkt från labbet.

Hur sker betalningen?

All betalning sker mot faktura. Fotograferinen betalas vid bokning för att säkra ditt datum. Bilder och produkter betalas efter fotograferingen innan bilder och produkter levereras. Detta för att du inte skall behöva betala för produkter du inte vill ha.

hur får vi information inför fotograferingen?

Efter din bokning får du en informationsguide där allt du kan behöva veta finns. Är det något mer ni undrar är det bara att skicka ett mejl så svarar jag så fort jag kan.

Lyxiga tillval

Påfågelstol

Det finns möjlighet att välja till påfågelstol till din fotografering. Det skapar en helt annan känsla och variation i bilderna.


500 kr

Övrigt blomster

Önskar du det lilla extra? Antingen kan du välja till bukett eller blommor på din påfågelstol.


fr. 400 kr


Vill ni skapa minnen tillsammans med mig?